Ben je een geïnteresseerde student?

Ben je begaan met de arme bevolking in het Zuiden, en wil jij actief je steentje bijdragen aan het welzijn van deze mensen? Heb je zin voor avontuur en zegt het je wel wat om twee maanden in een derdewereldland met de lokale bevolking samen te leven en te werken? Kijk je uit naar de kick om, samen met een hechte groep, zelf de touwtjes in handen te nemen en een onwaarschijnlijk project tot een goed einde te brengen? Dan is Edukado precies wat je zoekt!

Edukado biedt jou een unieke ervaring aan! Organiseer het project van A tot Z en leer niet gewoon de cultuur en gewoontes van de lokale bevolking kennen, ervaar het! Wij bieden jou de nodige omkadering. We kiezen een project en screenen de partnerorganisatie, jullie voeren het project uit.

Je zou kunnen denken dat wij op zoek zijn naar architecten, ingenieurs, … m.a.w. mensen met een technische achtergrond. Niets is minder waar! Om het project te laten slagen, is er een brede waaier van vaardigheden en talenten nodig. Architecten en ingenieurs zijn uiteraard welkom, maar ook studenten economie, communicatiewetenschappen, rechten, taal-en letterkunde en vele andere richtingen kunnen een cruciale rol vervullen om van het gekozen project een succesverhaal te maken. De basisvoorwaarde is motivatie, de rest komt vanzelf.

De inschrijvingen voor dit academiejaar zijn afgelopen. Rond oktober 2019 kan je je inschrijven voor het volgend project.

Ga naar boven