Hebt u interesse in een samenwerking met Edukado?

Jarlijks steunt Edukado een project van een Vlaamse 4de pijler door een constructie te “schenken” die belangrijk is voor de verderzetting van het project van die vzw. De organisatie die door Edukado wordt gekozen kan genieten van een samenwerking over één schooljaar tijdens hetwelke een groep studenten geld inzamelt. Tijdens de zomer gaan ze dan ter plaatse het gebouw neerzetten in samenwerking met de lokale bevolking.

Projecten die in aanmerking komen, moeten enigszins met educatie te maken hebben en het gebouw moet niet groter zijn dan 100m² met een budget van ongeveer 10.000€.

Eerst lanceert Edukado een projectoproep naar alle 4de pijlers. Organisaties krijgen dan één maanden tijd om hun kandidatuur in te dienen. Het bestuur van Edukado nodigt dan de beste organisatie(s) uit op gesprek en ten slotte wordt één organisatie gekozen. Elke organisatie krijgt van het bestuur een grondige motivatie, ook al worden ze niet uitgenodigd op gesprek. Dit heeft als doel om de plus- en minpunten van de dossiers te vermelden zodat de organisaties aan die zaken kunnen werken.

De nieuwe projectoproep voor 2019-2020 is open! De deadline om in te dienen is 10 mei 2019. 

Zend het ingevulde formulier naar melanie@edukado.be 

Ga naar boven